Bruilofttips

Natuurlijk heb je al geweldige ideeën voor jouw bruiloft, maar extra tips voor het plannen van jullie special day zijn natuurlijk altijd handig! Daarom vroegen we onze wedding experts naar hun ultieme tips voor het plannen van je bruiloft. Alle categorieën komen aan bod, van ultieme planning tips tot dé tip voor het invriezen van je bruidstaart. Het resultaat? Een lijst van de beste adviezen voor het plannen van jouw absolute droombruiloft! leuke trouw tips, leuke bruiloft tips, bruidstaarten, trouwkaarten, bruiloft uitnodigingen, huwelijkstips

Is jullie trouwdag aankomende en zijn jullie druk bezig met de voorbereidingen van jullie huwelijk of bruiloft, dan slaag je voor leuke trouwtips en bruiloft tips snel hier verder.

ultieme tips voor het plannen van je bruiloft

Hier vind je leuke trouwtips en bruiloft tips als het gaat om trouwen, huwelijkstips, leuke trouwgedichten, feestavond bruiloft,
tips voor de bruiloft ceremoniemeester en leuke bruiloft ideeen

We maken hier onderscheid tussen de trouwtips en bruiloft tips
Bij de trouwtips komen o.a. zaken als trouwkaarten evenals leuke trouwkaart teksten voor jullie trouwkaarten, trouwfeestversiering en bruidstaarten om de hoek kijken

Bij bruiloften denken we aan trouwfeesten van echtparen die al langer in het huwelijksbootje zitten en hun zoveel jarig huwelijk vieren, voor dat feestelijke feit zijn bij ons ook leuke trouwfeestartikelen en huwelijksjubileum uitnodigingen te vinden, die zijn te maken zoals jullie dat wensen
Ook belichten we veel meer hele leuke weetjes over trouwen, kijk maar eens bij een speciaal moment

Voor leuke bruiloft versiertips kijk je natuurlijk ook bij onze trouwfeestartikelen
Bekijk hieronder onze leuke trouwtips, bruiloft tips en huwelijkstips m.b.t. trouwkaarten, trouwfeest uitnodigingen, bruidstaarten, bruiloft uitnodigingen en trouwfeestartikelen

Vind je die trouwplanning maar een blok aan je been en zie je er als een berg tegenop? Ho stop! Heb je geen zin in gestress voor de grote dag, geef dan de touwtjes uit handen en ga op zoek naar een weddingplanner! Easy does it!

Tips voor het samenstellen van je budget

Kies allebei één aspect dat voor jullie het belangrijkst is. Die designer jurk? Het classic VW busje? Geef meer uit aan de dingen die jullie belangrijk vinden en bespaar op dingen waar jullie minder waarde aan hechten. oud je budgetplanning nauwkeurig bij zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De portokosten voor de trouwkaartjes wordt nog wel eens vergeten. Een postzegel is tegenwoordig al 78ct. Dat is voor een kaart van ‘normaal’ gewicht! Als je dat keer 100 uitnodigingen doet..

Tips voor het kiezen van de juiste locatie

Of je nu gaat voor een industriële sfeer, een sprookjesachtig landgoed, een beach locatie of voor een duurzame bruiloft op een boerderij: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben alvast wat toplocaties voor je op een rij gezet!

Bedenk van tevoren of je de hele dag op één trouwlocatie wilt doorbrengen of een change of scenery wilt. Het kan best een geregel zijn om iedereen van de ene plek naar de andere te krijgen, maar je hele dag zelf samenstellen op verschillende locaties is ook hartstikke leuk!

Er zijn een aantal personen die écht onderdeel van jullie bruiloft uitmaken. Zoals de ceremoniemeester, je bruidsmeisjes en de getuigen. Ze helpen jullie bij de voorbereidingen en zijn er op de dag zelf als je in je broek piest van de zenuwen.

De gastenlijst samenstellen lijkt een piece of cake, maar het tegendeel is waar. Het is voor veel bruidsparen een pittige klus. Vaak hebben trouwlocaties een maximale capaciteit en moet je dus gaan schrappen. Of je budget laat het niet toe. Maar hoe scheid je het kaft van het koren? Ons advies: schrijf beiden op wie jullie er allemaal bij zou willen hebben. Ga vervolgens met 3 kleuren markers je eigen en elkaars lijstje te lijf, ja/nee/twijfelgeval. Zo schrap je er al best een aantal! Meer weten over het opstellen van de gastenlijst? Lees dan dit uitgebreide artikel: het stappenplan voor het maken van de gastenlijst voor de trouwdag.

De ceremoniemeester is jullie steun en toeverlaat tijdens de planning en op de dag zelf. Het moet dus iemand zijn waarn je op kunt bouwen.  Hoe kies je een ceremoniemeester en welke taken heeft hij of zij?


De droomjurk

De bruidsjurk eindigt voor veel bruiden in de top drie van het prioriteitenlijstje! Maar hoe kies je nu dé perfecte jurk? Ga naar een bruidsmodezaak en laat je adviseren: welke bruidsjurk past bij jouw figuur. Zo leg je de focus op je pluspunten en leid je de aandacht af van de dingen waar je minder blij mee bent.  Weet jij welke trouwjurk past bij jouw figuur? Als je gaat trouwen, mag je één dag onbeschaamd in het middelpunt van de belangstelling staan. Alle ogen zijn op jou gericht! Voor de ene bruid zal dit comfortabeler voelen dan voor de ander, maar het is hoe dan ook very important dat je een trouwjurk kiest die bij jouw figuur past. Op deze manier leg je de focus op jouw pluspunten en leid je de aandacht af van spots waar je minder blij mee bent. Als je je fijn voelt in wat je draagt, dan straal je dat ook uit! Niemand is perfect, no worries! Na het lezen van dit artikel en het bekijken van de video’s weet je precies welke trouwjurk bij jouw figuur past!

Door een trouwjurk te kiezen die bij jouw figuur past, kun je de dingen waar je trots op bent benadrukken en de mindere punten verdoezelen. Of je nu super confident bent of juist wat minder, met de perfecte trouwjurk voor jouw figuur zul je er stunning uitzien! Om je vast een beeld te geven van de verschillende silhouetten van trouwjurken en bij welk figuur ze passen, hebben we een aantal hele toffe video’s gemaakt. In iedere video lichten we één stijl trouwjurk uit en laten we een aantal variaties binnen dat silhouet zien. Zo kun je vast een inschatting maken van welke trouwjurk bij jouw figuur past, voordat je ze gaat passen!

Goedkope trouwjurken

Wij selecteren onze voorraad met zorg uit een hele reeks topmerken, dat maakt onze collectie uniek. Het voordeel is dat onze collectie voortdurend vernieuwd wordt met jurken vanuit heel Europa. Mocht een jurk niet helemaal passen, dan kunnen wij deze in ons eigen atelier vermaken. Wij zorgen dat je bruidsjurk perfect past, zodat jij je comfortabel voelt en straalt op de mooiste dag van je leven!

Trouwkostuum Limburg

In het Limburgse Lommel zit sinds 2019 De Trouwpakken Outlet gevestigd aan de Buitensingel 74. Deze Topsuits dochteronderneming is hét adres voor een trouwkostuum in Limburg. De aankoop van een trouwpak is voor de bruidengom altijd een spannende gebeurtenis in de weddingplanning. Vaak ook een fikse slok van uw trouwbudget. Voor de prijsbewuste trouwkoppels zijn wij sinds kort gestart met bruidsmode in outletvorm!  Bij de trouwpakken outlet vind je het mooiste trouwkostuums in Limburg altijd in de uitverkoop!