Bruiloft DJ

U bent op zoek naar de ideale Professionele All-Round DJ voor al uw feesten? In Vlaanderen en Nederland. Door onze 30 jarige ervaring, weten wij als geen ander enkele zeer ervaren, professioneel en betaalbaar dj’s voor te stellen, zowel voor jong als oud. We bieden over een overzicht van verschillende DJ’s voor elke gelegenheid. DJ’s zijn erg populair op bruiloften en zeker Allround DJ’s. Dit soort DJ kan eigenlijk alle soorten genres afspelen. Of het nu Top 50, House, of hits uit de 80’s zijn, een Allround DJ kan het spelen. Door de breed inzetbaarheid van een DJ zijn ze ook zo populair op bruiloften. Daarnaast is een DJ in combinatie met een coverband een match made in heaven. Ook kunnen onze DJ’s een optreden verzorgen in combinatie met een artiest, denk aan een saxofonist of een zangeres.

Aanbevolen Bruiloft DJ’s

DJ Trouwfeest

De Trouwfeest DJ zorgt voor een onvergetelijk dansfeest! Lees onze reacties en referenties van tevreden trouwkoppels! Bij ons krijg je een bruiloft op maat!

DJ Trouwfeest

DJ Tom Cosyns is één van de bekendste Allround DJ’s van Vlaanderen. Als Allround DJ mixt hij alle muziekstijlen naadloos door elkaar. Tom is een allrounder in alle soorten muziek. Disco, 70/80/90/00’s, Foute muziek, Apres ski, Retro house, latin, R&b, Comercieel Top 50 …

DJ trouwfeest

Naast het spelen van trouwfeesten zijn we ook de perfecte DJ verjaardagsfeest moet een breed scala aan muziek kunnen spelen en zorgen voor een schitterende party. Van disco, foute muziek tot de nieuwste hits. Hier kan u onmiddellijk een professionele allround DJ inhuren. Tom is een van de meest geboekte DJ’s van Vlaanderen, van verjaardagsfeestjes tot trouwfeesten, fuiven, party’s en nog veel meer. DJ verjaardagsfeest biedt de ultieme entertainment-oplossing voor elk evenement.

Meer over bruiloft dj’s

Aan een ervaren DJ wordt het wel eens gevraagd om te komen DJ’en op een bruiloft. De afgelopen 30  jaar hebben wij een fors aantal trouwfeesten gedaan, variërend van behoorlijk dramatisch tot onvergetelijk. Voordat je je op het pad van bruiloften begeeft, zou ik je willen meegeven dat je voor jezelf moet bedenken wat voor DJ je bent. Wanneer je je toelegt op een specifiek muziekgenre en geen concessies wilt doen aan je eigen smaak, zou je het wel eens lastig kunnen krijgen wanneer er mensen op een bruiloft minder affiniteit hebben met jouw specifieke smaak. Een gevolg kan zijn dat je de mensen minder op de hand hebt dan dat je gewend bent van events waar mensen naartoe gaan om jou of een specifiek genre te horen. Want wil je DJ’en op een bruiloft, dan moet je je er bewust van zijn dat de aanwezigen meestal uiteenlopende muziekvoorkeuren, leeftijden en achtergronden hebben. Het is aan de DJ om hier zo veel mogelijk een eenheid van te maken!

Een bruiloft is niet een bruiloft

Zoveel mensen, zoveel wensen. Hiermee bedoel ik: iedereen die gaat trouwen heeft andere ideeën over hoe de ideale trouwdag er uitziet. Dat houdt in dat er grote verschillen kunnen zijn in wat voor mensen er zijn en hoe de bruiloft verloopt. Aan jou als DJ de taak om aan de wensen van het bruidspaar en de gasten te voldoen. Dat klinkt misschien eenvoudiger dan het is. Ikzelf heb lang gedacht dat ik overal en altijd iedereen tevreden kon maken met mijn muziek, maar ik vrees dat dat toch niet altijd het geval geweest zal zijn. Zoals ik al dikwijls heb gezegd, het is essentieel is om bij jezelf te blijven als DJ en dat je ook eerlijk moet kunnen aangeven als een bruiloft niet bij jou past. Als je bij de aanvraag al weet dat het belangrijk is dat er Turkse muziek gedraaid moet worden en je zelf niet verder komt dan Tarkan, bewijs je iedereen een dienst door de klus niet aan te nemen.

Voor een professionele dj is een voorgesprek met het bruidspaar essentieel. In de eerste plaats als geruststelling voor het bruidspaar dat zij weten dat ze te maken hebben met iemand die hen gaat helpen om hun belangrijke feest tot een succes te maken. In de tweede plaats krijg je als DJ veel informatie over wat voor soort huwelijksfeest het gaat worden en wat voor muziek zij zelf leuk vinden, zodat je daar op de avond zelf makkelijker op in kan spelen. Als laatste punt gebruik ik het gesprek om het bruidspaar veel tips te geven over het organiseren van een feest. Niet iedereen heeft hier namelijk ervaring mee, en weinig mensen zien het verloop van zoveel feesten als een DJ! Zo kan je eenvoudig tips geven over de indeling van de ruimte of de planning van de avond. Mijn suggestie is bijvoorbeeld om hun oudtante niet om 0.00 uur nog een toespraak te laten geven. Deze tips zijn niet alleen handig voor hen zelf, maar ook voor jou als DJ. Want zo heb je vooraf wat meer invloed op besluiten die een negatieve invloed kunnen hebben op de feestvreugde tijdens jouw set (met dergelijke situaties kan ik trouwens een boek vullen

Wanneer je hebt toegezegd om te DJ’en op een bruiloft, dan mag er wel van je verwacht worden dat je er vol voor gaat. Voor jou kan het misschien ‘just another Saturday Night’ zijn, maar voor de mensen die gaan trouwen niet. Je voorbereiding voor het trouwfeest zit niet alleen in de muziekverzameling die je hebt opgebouwd of het opzoeken van een openingsdans, maar ook in de voorbereiding dat er niets mis kan gaan. Zorg dus dat je altijd meerdere USB-sticks met je hele collectie bij je hebt en zeker nog een extra USB-stick met de openingsdans erop (en in een makkelijk vindbare map). Ook over je kledingkeuze mag best nagedacht worden. Ik zal zelf niet zo snel een stropdas omdoen (omdat ik juist de sfeer wat losser wil hebben), maar doe jij dat juist wel om mee te gaan in de stijl van de avond, dan kan ik niet anders dan respect daarvoor hebben. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je als DJ laat zien dat je er klaar voor bent en er staat. Dat mogen mensen wel van je verwachten.